Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Alpina B8 Gran Coupe – це шалений суперкар на кожен день

На відміну від моделі BMW M8, яка вирізняється суто спортивними повадками, новачок від бренду Alpina більше налаштований на комфорт, при цьому він не позбавлений шаленої динаміки та над розкішного оздоблення. Чотири дверне купе B8 Gran Coupe побудовано на базі стандартної моделі BMW 8-Series, але спеціалістами Alpina були доопрацьовані двигун та шасі. Крім цього в салоні з’явився фірмовий декор а екстер’єр прикрашають нові елементи кузова та легендарні ковані колісні диски.

Відоме на весь світ тюнінг ательє Alpina вкотре дивує розробками на базі звичайних моделей BMW. Сьогодні ми поговоримо про розкішне 4-дверне купе B8 Gran Coupe під капотом якого міститься бензиновий V8  від BMW M850i. Цей силовий агрегат має подвійний турбо наддув за рахунок чого максимальна потужність мотора заявлена на рівні 615 к.с. та 800 Нм крутного моменту. Надсилаючи весь крутний момент на чотири колеса одночасно двигун здатен прискорювати 2,2-тоний люксовий седан до 100 км/год всього за 3,4 секунди. Максимальна швидкість новачка складає 300 км/год, що вражає не менш ніж динаміка.

На відміну від BMW M8, двигун в Alpina B8 Gran Coupe має широку полку моменту та розподіл тяги відбувається з самого низу і до верхньої межі. В результаті водій та пасажири B8 Gran Coupe відчувають потужність набагато приємніше ніж на M8. Також на високих швидкостях помітна стабільність та монументальність шасі Alpina. Під час роботи двигуна вихлопна система Alpina видає чудовий звук 8-циліндрового мотора, який навіть можна сплутати з роботою атмосферного мотора. В парі з двигуном працює 8-ступеневий автомат, з керуванням швидкості перемикання.

Удосконалення шасі включають покращення адаптивних амортизаторів, які пропонують налаштування Comfort + та Sport + поряд з двома звичайними режимами. Передні стійкі B8 оснащені гідро кріпленнями для підвищення комфорту їзди, більш жорсткі опори підвіски забезпечують також більшу стійкість автомобіля. Посилені стабілізатори стійкості на передній вісі та жорсткіші кріплення нижнього поперечного ричага повинні також покращити контроль. Навіть 21-дюймові ковані диски не псують гармонійний драйв нового Alpina B8 Gran Coupe. В салоні все покращено відповідно до фірмового стилю бренду з використанням найдорожчих матеріалів оздоблення. Замовлення на B8 Gran Coupe вже можна оформити для європейського ринку де стартова ціна складає 150 тисяч євро…

 

 

 

26.03.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Alpina B8 Gran Coupe – це шалений суперкар на кожен день

Політика конфіденційності